Hejsan:) sitter hos märta. Jag ska sova h...

Hejsan:) sitter hos märta. Jag ska sova hos henne. Idag har jag ju varit på Ikano, jag köpte strumpor på inter sport. Inte så mycket men men:) sen gick jag till märta så vi spelade wii, sen risk, sen åt vi, sen risk, sen pingis, och nu risk:) Jag vann första gången och nu svär jag på att hon vinner den här gången:( imorgon ska jag gå på stan med märta:) puss<3<3


Idag

Hej:D!

Förlåt att jag inte bloggat på såå länge. Men jag har haft fullt upp. Jag har spelat tennis varenda dag förutom fredag den här veckan och förra.

Just nu har jag ätit frukost. Väntar på att få åka till Ikano med mamma;D Men nu ska jag göra mig ioordning,  en bild såålänge då. pusss<33




Fredag/Lördag!

Hej!=) Igår gick jag ju på stan med märta, på gina tricot köpte jag en tröja. Bild kommer.;) Sen så gick man ju och fika, en kladdkaka för 32 spänn, fettdyrt. Träffa mich när vi fika:). När vi hade fikat så gick man till cubus. Sen gick man och träffa fabian och harald. När de kom gick man till rix fm. När vi var där träffa vi matilda och lovisa:) Jag var tvungen att gå vid 8:( När jag gick hemåt träffa jag mich, ina, elin, vicky, sen var det ju nån mer men jag kommer inte ihåg vilka. ;)

Idag spela jag först tennis med emma i en timme typ. Sen blev det ju att åka till åby. Var ju  tävling där, som jag sa så vann jag min första med 6-3, 6-4.:) Kl 4 blev det ju en till match mot en som är ganska duktig, blev ju 0-6, 0-6 men det var jämnt i gemen. Efter matchen tog vi tåget hem och nu sitter jag här.:) Ska se en film kvart över 9, så jag kanske ska gå ut och köpa godis i Konsum;)

pusss<333

Godmorgon!

Godmorgon bloggen!=)

Har nyss stigit upp, så jag ska väl börja med att välja kläder, sen blir det väl nån god frukost;) Sminkdags är det sen då som gäller.
Är det nån som ska gå på rix fm?:) Jag tror nog att jag ska gå dit, om det inte blir för sent, för jag har match imorgon, (en ganska svår match) men den kommer jag vinna;);)
Efter skolan ska jag gå på stan med Märta, hon ska leta efter en väska. Får väl se om jag hittar nåt, men jag tror nog att jag ska spara.

Här kommer en look som jag ska ha idag:





Puss <333

Hej, hade jag sagt att jag hade klippt mig...

Hej, hade jag sagt att jag hade klippt mig, till hellugg istället för sidlugg:) bild kommer imorgon kanske, om jag hinner. Gick ju på typ en tipspromenad i skolan på förmiddagen idag, var pisstråkigt:( berättar mer imorgon. Men nu ska jag ta och lägga mig straxt. Måste ju vara pigg på de första lektionerna i 8:an;) godnatt<3


Skola

Skola idag:) Om jag orkar så kommer det bild på min outfit idag. Känner mig lite hängig idag, vet inte varför:( Men men, ska dra iväg till tennisen kl halv 4 typ.

I skolan imorgon ska vi gå till Tinnerö, påvägen dit ska vi göra typ en tipspromenad i grupp. Vi fick inte bestämma grupper själva:( men jag kom i en ganska bra grupp ändå:) Sen på eftermiddagen ska vi se på en film: Pay it forward. Nån som har sett den?

Har ju fått en vikarie i so, bild, sv som heter Magnus (nånting) han verkar väl okej, men man vet aldrig. Sen har vi en till vikarie i franska som heter Filip (nånting). Han är skitrolig:)

pusss<333

Har en rast nu:) första skoldan då. Kul at...

Har en rast nu:) första skoldan då. Kul att träffa kompisarna, men resten inte kul. Puss


inget särskilt precis

Tja!:)

Jättekul var det på båten. Tipsar om att ni borde pka Birka, särskilt med en kompis;) Handlat i Stockholm ett halsband och ett par byxor. Bilder kommer imorgon eller idag:)

Sitter och kollar på löshår, funderar på att köpa när jag har råd. Fast egentlligen har jag ju råd men de pengar jag har måste jag spara. 
 
Kommentera gärna:)
Puss<33

Shopping<33



BH från gina tricot: 29 kr





Blommig t-shirt från New Yorker: 35 kr





Svart nät-linne från Bik Bok: 29 kr






Blå övertröja från Bik Bok: 49 kr


 



vit tröja med en stor rosett från Gina Tricot: 49 kr






rosa linne från Gina Tricot: 49 kr





vit t-shirt från Bik Bok: 29 kr







gråa mjukisbyxor från Bik Bok: 149 kr








fikade på lindalhs café:)




Imorgon åker jag Birka med Märta:)


pussssss<3333333




Sitter på tåget hem nu. Handlat några sake...

Sitter på tåget hem nu. Handlat några saker eller rätt så många^^ Bilder kommer senare. Puss<3<3


Sitter på lindalhs och fikar. Ätit en chok...

Sitter på lindalhs och fikar. Ätit en chokladmuffins och druckit cola. Mums:) puss<3<3


Är i norrköping nu med min kära mormor....

Är i norrköping nu med min kära mormor. Sitter på fräcka fröken och har ätit en kycklinghamburgare, jättegod. Internetet fungerade inte så jag lägger ut bild på det jag har köpt ikväll. Puss<3


Sitter på hjärta till hjärta. Tråkigt....

Sitter på hjärta till hjärta. Tråkigt. Senare ikväll kommer det bilder på vad jag köpte igår. Gick på stan idag med på jag köpte en bh för 29 kr på gina tricot och ett par svarta leggings på gina tricot:) bilder på det kommer också puss<3


Helgen:)

Tja! :)

Igår natt sov Märta hos mig, var uppe typ till halv 3:) , igår sov jag hos Märta och då var Lovisa med också. Gick och hyrde en film på Statoil: Valentine´s day. Skitbra, recension kommer senare. Sen åt vi lasagne:) Mumsigt. Efter vi hade ätit så såg vi filmen och så popcorn, när vi hade sett typ en halvtimme av filmen blev vi sugna på godis så vi gick och köpte lite godis och sockerdricka:) När filmen sluta var väl kl 12 eller nåt så då tog vi en nattmacka, sedan gick vi ner till källaren och myste med katten en stund och sen la vi oss i sängen och snacka:)
Vi gick upp kl 10.00 typ oc åt frukost, när kl var 11.00 gick vi ner till stan. När vi va på Gina Tricot så märkte jag att jag hade typ en tråd, men det var en FÄÄSTING på min axel!! Märta fick ta ut den. Som tur var så hade den inte suttit där sålänge. Jag köpte en tshirt på Bik Bok och ett skärp på Vila. Bilder kommer snart.
Märta och jag gick hem till mig och åt lunch vid halv 3 typ. Sen gick vi typ till mammas moster. Fick 20 kr och en ring och typ en berlock:) Sen gick Märta hem:) Kulig dag:)

kram<333

RSS 2.0