Hej:) är i malmö nu. Gör ett kort inlägg. ...

Hej:) är i malmö nu. Gör ett kort inlägg. Skriver ett Blogginlägg någon gång imorgon:) kramar<3


Hej:) som sagt sitter jag på tåget mot s...

Hej:) som sagt sitter jag på tåget mot södertälje. Måste åka upp dit för att tag nattåget mot köpenhamn. Som jag sedan tar ett tåg mot barcelona:) sitter på x2000 och äter mini oreo, de är skitgoda. Men det är inte gott att doppa i mjölk. Gillar ni oreo??:) pussar Edwina<3<3


Ute i sommarvädret:)

Hej!:)
Nu sitter jag ute i det fina sommarvädret. Det är ju varmt så man måste ju passa på att vara ute nu:d  Har med mig datorn och sitter på en bänk i mitt område:)
Är inne på min mammas inloggning på denna dator så det blir ingen bild idag då.

Kramisar Edwina


Idag;)

Tja!:)
Idag kommer jag va med Märta en stund typ till halv 3. Sen ska man ju iväg och spela tennis i 2 h. Sen blir det grillning med några från klassen. 

Igår tog jag bussen halv 10 till Grebo och spela 2 h tennis där sen så åt man där hos en kompis sen spela man 2 h till sen bada vi och sen var jag tvungen att åka hem. En kulig dag;)


Jag: osminkad, men men det får väl gå;)




Krmaaamaaar Edwina<33

Inget soligt väder:(

Hej!:)
Jag har inte tagit bild på min skolavslutningsklänning för jag vill ha soligt väder så bilden på klänningen kommer få vänta ett tag att laddas upp här. Det är ju fint om det är soligt väder:) Idag har det ju varit soligt väder men då var jag på flyguppvisning, det var astråkigt:(. 

Är just nu hundvakt åt min granne. Matte skulle gå på bio så hon behövde en hundvakt:)

Bild:


Förlåt!

Hej!
Förlåt för att jag inte lagt in några bilder och sånt på väldigt länge men jag har varit sjuk och haft typ 1000 läxor. Imorgon kommer en bild på min skolavslutningsklänning som jag hade på mig igår:)

Igår efter skolavslutningen gick vi ner till trädgårdsföreningen och spelade typ beach vollyboll i en halvtimme sen gick vi till stan, jag och Lovisa gick hem till Märta och åt där sen vbar vi ett tag där. Sen gick Lovisa och då gick jag och Märta till mig och typ fika sen gick vi till skolan och träffade Michelle, Fabian och Gor där. Sen skulle Michelle äta så Märta och jag gick hem sen när Michelle hade ätit färdigt gick vi ner till trädgårdsföreningen för det var typ avslutning för högstadiet sen skulle jag och Märta äta sen gick vi ut och träffa Michelle, Michelle, Ioanna, Felicia, Emma och Matilda så vi satte oss i en liten lekstuga sen gick jag hem:) Det var en händelserik dag:)


JAG:






KRAAAMAAR EDWINA<33333

RSS 2.0